Carine van der Horst

Carine van der Horst

Level I eCoach

Advisor and Coach

Utrecht

Address
Witwater
Tempeltuinlaan, 3
3452 SL VLEUTEN
NL
Email
carine@witwater.nl
Phone
0652684711

Carine’s profile

Experience

Als adviseur en interim-manager begeleid ik organisaties bij grote veranderopgaven. Als coach werk ik juist aan persoonlijke veranderwensen. En vaak worden deze twee gecombineerd. Rode draad is dat ik steeds met mensen werk. Ik geloof in het potentieel van mensen. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling. Daar zijn we zélf verantwoordelijk voor. Dat begint met de bereidheid om je zelfsturing te vergroten. Alleen zo kun je je eigen leider zijn en alleen zo kun je ontwikkelen in jouw leiderschap.

Working area

Career, Leadership/ Executive, Organisation, Performance, and Personal/Life

Specializations

Assertiveness, Authenticity, Career, Change Processes, Competencies, Leadership, Personal and Professional Development, and Team Development

Process

Ik werk graag op verschillende coachniveaus. Van het versterken van competenties en vaardigheden tot identiteit met vragen als: Wat drijft mij? en Wie wil ik zijn? Dit zowel op het gebied van organisatie gerelateerde als privé-gerelateerde vraagstukken. Daarbij kun je denken aan coachvragen over communicatievaardigheden, het vergroten van handelingsrepertoire, zichtbaarheid, the next-step, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, werk/privé balans, het vergroten van zelfsturing en/of zelfzorg en Wie ben ik als professional en in mijn leiderschap?

Experience Levels

Senior

Rates

Rates on request