Corien Plaisier

Corien Plaisier

Level I eCoach

Advisor, Coach, and Trainer

Address
Stippels & Co en Doorleven na kanker
Eikbergseweg 5
4854 NH Bavel
NL
Email
cplaisier@stippel...
Phone
0645594689
Website
www.stippelsenco.nl

Corien’s profile

Experience

Sinds 2011 werk ik in mijn eigen bedrijf Stippels & Co, als organisatieadviseur en coach. En vanaf 2020 ben ik naast dit werk gestart met de coachpraktijk doorleven na kanker, gericht op ex-kankerpatiënten. Vanaf dit jaar werk ik tevens voor Woosh5 als e-coach. Tevens ben ik vanaf 2015 gedurende 4 lesjaren marketing en communicatie docent geweest aan een HBO voor 1 dag in de week. En werk ik als organisatie adviseur voor Perficio, een management adviesbureau wat veel doet op scholen en in het bedrijfsleven op het gebied van teamontwikkeling en coaching. Voordat ik voor mezelf begon was ik werkzaam in de marketing communicatie als project manager. O.a. 20 jaar voor de merken Toyota en Lexus.

Working area

Business, Career, Health, and Personal/Life

Specializations

Burn-out Prevention, Business Coaching, Career coaching, Change Processes, Leadership coaching, and Purpose

Introduction

Mijn naam is Corien Plaisier (1964), ik ben werkzaam als coach, e-coach en organisatie adviseur in mijn bedrijven Stippels & Co, Doorleven na kanker en voor Woosh5 een online platform voor veerkracht. Ik ben opgeleid als coach practitioner en lid van de NOBCO, de Nederlandse Organisatie voor Beroeps Coaches. Verder ben ik erkend e-coach.  

Process

Mijn glas is altijd halfvol. Pragmatisch en vanuit een zakelijke aanpak pakken we de issues gestructureerd aan. Waarbij mild zijn voor jezelf centraal staat.

Experience Levels

Senior

Rates

50,- to 100,- Euro per hour

Affiliations

NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform