Ruud Polet

Ruud Polet

Level II eCoach

, Coach, and Trainer

Zuid-Holland

Address
SPARZ
Willemshof 7
2343JE Oegstgeest
Nederland
Email
polet@xs4all.nl
Phone
0648590561

Ruud’s profile

Experience

In coaching en ecoaching heb ik nu, begin 2013, zo'n drie jaar ervaring. Ik ben getraind in ecoaching (ecoach level II), co-active coaching, teamcoaching en in Hay's ESCI coaching (emotional & social competence inventory). Ik heb zowel bedrijfservaring (Consumentenbond, Postbank, ING Bank, ING Direct, ING Groep) als prive ervaring als vader van 3 kinderen.

Working area

, Business, Leadership/ Executive, Performance, Personal/Life, and Team

Specializations

Change, Communication, Competencies, Conflicts, Leadership, Management, Meaningfulness, Pers. development, Pers. effectiveness, Resignation, and Self esteem

Introduction

Mijn naam is Ruud Polet en ik ben na 31 jaar in dienstverband werken (in leidinggevende functies op het gebied van Communicatie en HR) sinds sept. 2011 als zelfstandig ondernemen actief in coaching, training, advisering en interim management in het bedrijfsleven, overheid en ook prive.

Process

De naam van mijn bedrijfje is SPARQZ en dat zegt eigenlijk alles. Ik werk onder het motto: vonken maken vuur (it takes 'sparqz' to make a fire). Engagement staat centraal in wat ik doe. In coaching ga ik samen met de coachee op zoek naar wat het bloed harder doet stromen. Ik ben zelf een sportman (ik hockey, tennis, golf en ski) en leg graag parallellen met de sport in mijn coach werk. Soms neem ik de coachee mee op mijn sloepje (CaVa geheten) als de context dat toelaat. Dan is mijn sloepje een Coachboot.

Languages

Dutch, English, French, and German

Rates

, 100,- to 150,- Euro per hour, and 150,- to 200,- Euro per hour

Affiliations

, ICF (International Coach Federation), and NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)