Esther Oosterling

Esther Oosterling

Level I eCoach

Career professional, Coach, Counselor, Mental Health counselor, and Psychologist

Utrecht

Address
De Online Coachpraktijk
Spakenburgkade 55
3826CN Amersfoort
NL
Email
esther@estheroost...
Phone
06-53986358
Website
www.estheroosterl...

Esther’s profile

Experience

Ik ben Esther Oosterling, levenslooppsycholoog, coach en counsellor. Als psycholoog en coach ondersteun ik mensen die veranderingen in hun leven willen aanbrengen. Samen kijken we naar wat je tegenhoudt en waarom. We bekijken je leven vanuit verschillende invalshoeken. Je ontwikkelt vaardigheden die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om zelf weer de regie te voeren over je eigen leven en de gewenste veranderingen te realiseren met blijvend succes. Op welk gebied in je leven dan ook. Naast dat ik psycholoog ben, heb ik jarenlange ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening en dat maakt dat ik een positieve, persoonlijke en praktische aanpak heb. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke en loopbaancoaching en counselling. Ik werk met de kracht van positieve psychologie en ik geloof erin dat als je vanuit een ander perspectief naar je situatie kijkt, als je je mindset verandert, als je denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden dat je daarmee je leven verandert.

Working area

Business, Career, Health, Leadership/ Executive, Organisation, and Personal/Life

Specializations

Assertiveness, Burn-out Prevention, Burnout, Business and Talent Transformation, Business Coaching, Career, Career coaching, Career Development, Change, Employability, Executive Coaching, Leadership coaching, Managerial Coaching Skills, Personal and Professional Development, Personal development, Personal Leadership, Positive Impact, Purpose, Self esteem, Stress, Stress and Fatigue Management, Stress Reduction, Talent development, Teambuilding, Timemanagement, and Work-Life Balance

Introduction

Coaching op afstand en toch dichtbij! Het leven is te kort om vast te zitten in oude patronen, om bang te zijn dingen te veranderen of om niet het succes te krijgen dat je graag zou willen en nu al zou mogen hebben. Ik bied coaching aan voor verschillende momenten of je nu een vraag hebt over waar je nu staat in je leven, in je loopbaan of waar je nu staat met je onderneming. Of je nu bijvoorbeeld wilt werken aan je zelfvertrouwen, je een werknemer bent met een vraag over de volgende stap in je carrière of je bent een ondernemer en wilt graag sparren over hoe jij de balans bewaart maar ook hoe je een volgende stap kunt zetten in je onderneming, dat kan bij De Online Coachpraktijk. Mijn Psychologie- en Coachpraktijk is ervoor jou of je het nu life coaching, loopbaan coaching, business coaching, persoonlijke coaching, career coaching of coaching voor ondernemers wilt noemen. Het gaat erom dat jij de begeleiding krijgt die jij op dit moment nodig hebt. Ik werk met een eigen coachingsaanpak waarbij positieve psychologie en coaching gecombineerd worden. Naast het combineren van psychologie en coaching combineert ik ook de mogelijkheden van internet met telefonische coaching. Ook kun je kiezen voor e-mail only coaching. Beide manieren zijn heel toegankelijk en laagdrempelig en bieden je de mogelijkheid om coaching gemakkelijk in je waarschijnlijk toch al 'drukke' leven in te plannen, zodat jij nu echt de hulp kan krijgen waar je al lang naar verlangt en die je nodig hebt. Of je nu één vraag hebt waar je graag over wilt sparren, iets langer met een thema aan de slag wilt gaan of intensieve begeleiding zoekt. Er zijn verschillende coachtrajecten mogelijk, waarbij jouw vraag centraal staat en het uitgangspunt is voor de coaching die je nodig hebt en zo ook krijgt.  Hoe en met welke vraag ga jij aan de slag?

Languages

Dutch and English

Rates

100,- to 150,- Euro per hour

Work environment

Pluform