Esmeralda Korteweg-Wubben

Esmeralda Korteweg-Wubben

Level II eCoach

and Coach

Internationaal

Address
De Gelukkige Loopbaan
Kon. Wilhelminastraat 15
4761BV Zevenbergen
Nederland
Email
esmeralda.kortewe...
Phone
06 432 78 426
Website
www.degelukkigelo...

Esmeralda’s profile

Experience

Ik ben mijn loopbaan gestart als verpleegkundige en na verschillende communicatiefuncties ben ik verder gespecialiseerd in verandercommunicatie. Ik weet – uit eigen ervaring als boventallige – waar mensen tegenaan lopen als alle zekerheden wegvallen, onduidelijkheid over de toekomst aan de orde van de dag is én je nog niet weet hoe jouw plaatje daarin gaat passen. Naast mijn persoonlijke- en werkervaring heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik heb veranderkunde en hbo-Interne Communicatie gestudeerd, psychologie van Arbeid & Gezondheid en diverse geaccrediteerde coach-opleidingen. Daarnaast heb ik de leergangen arbeidsmarktgedreven loopbaanprofessional én recruitment gevolgd. De arbeidsmarkt is voor mij daardoor een bekend werkterrein.

Working area

and Business

Specializations

Burnout, Career, Change, Communication, Competencies, Culture shift, Entrepreneurship, Management, Outplacement, and Work

Introduction

De Gelukkige Loopbaan Werk aan je mooiste loopbaan. De Gelukkige Loopbaan begeleidt organisaties en medewerkers 360graden rondom (werk)geluk! Organisaties zijn flink onderhevig aan veranderingen en dat vraagt van medewerkers om mee te ontwikkelen. Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat veranderen geen tijdelijk traject is, maar iets van altijd. Het versterken van de eigen kracht van mensen in de organisatie en met aandacht en zorg communiceren over de verandering dragen hier voor een groot deel aan bij. Ik begeleid management en medewerkers tijdens deze verandertrajecten. Soms kan het je enorm veel moeite kosten om het tempo van het verandertraject bij te houden of kun je last krijgen van de onzekerheid die de verandering met zich meebrengt. Misschien houd je juist van de dynamiek en voel je je er door uitgedaagd. Hoe je er ook tegenaan kijkt, iedere verandering stelt nieuwe eisen aan degene waaraan de verandering wordt gevraagd. Je moet je nieuwe normen, nieuwe gewoontes, nieuwe technieken of een nieuwe toekomst eigen maken. Dat gaat niet zomaar. Ik help je graag bij het maken van keuzes en het behouden van je zelfvertrouwen tijdens een periode van (baan)onzekerheid. Daarbij werken we ook meteen aan je zichtbaarheid en je presentatie.

Process

Een coachingstraject start met een intakegesprek. Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. In dit eerste gesprek ligt de nadruk op het verkennen van jouw coachvraag. Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Vervolgens kijken we hoe we dit gaan realiseren en hoeveel sessies we denken nodig te hebben. Daarbij bespreken we of je van E-coaching of face to facegesprekken gebruik wil maken. Offerte N.a.v. het intakegesprek wordt een offerte opgesteld. Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 á 6 sessies van 1,5 uur bij face to facegesprekken. In deze sessies worden ook opdrachten gegeven om thuis en op het werk mee aan de slag te gaan. Bij Ecoaching kun je uitgaan van een traject van 5 weken, met gemiddeld 2 dialoogsessies online per week. De coachingssessies vinden plaats in Zevenbergen. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor een andere locatie, bijvoorbeeld bij jouw werkplek/bedrijf. Evaluatie Het traject wordt afgerond zodra je aangeeft dat je jouw coachvraag voldoende hebt aangepakt en zelf weer verder kunt. Dit is meestal na 5 of 6 sessies. Tijdens het laatste gesprek evalueren we het traject en vragen we je een Nobco-evaluatieformulier in te vullen.

Languages

Dutch

Rates

Affiliations

and NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform