Mirjam Engelkes

Mirjam Engelkes

Level II eCounselor

and Coach

Noord-Brabant

Address
EyeChange
Meliepark 1
5251 EM Vlijmen
Nederland
Email
mirjam.engelkes-b...
Phone
06 29 05 59 03
Website
www.eyechange.nl

Mirjam’s profile

Experience

Ik ben naast certified eCoach, Registerpsycholoog NIP Arbeid & Gezondheid en Arbeid & Organisatie en Professional Certified Coach bij de ICF. Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik 7 jaar gewerkt bij SHL, een psychologisch adviesbureau. Daarna heb ik ruim 13 jaar gewerkt in de zakelijke financiële dienstverlening in diverse HR functies waarin ik managers, medewerkers en teams heb gecoached. In mijn eigen praktijk in psychologische begeleiding en coaching, EyeChange, coach ik managers en medewerkers in gemeentes, ziekenhuizen, IT, technische produktie- en bouwbedrijven.

Working area

, Career, Health, Leadership/ Executive, Organisation, Performance, and Personal/Life

Specializations

Burnout, Career, Change, Communication, Competencies, Entrepreneurship, Health, Leadership, Pers. development, Pers. effectiveness, Quality of life, Resignation, and Stress

Introduction

Mensen ontwikkelen is mijn passie. Ik wil mensen helpen te werken en te leven zoals ze dat het allerliefste willen. Mijn aanpak is professioneel, praktisch en persoonlijk.

Process

Ik werk oplossingsgericht. Samen met jou onderzoek ik wat je in de (e)coaching wilt bereiken, hoe je wilt werken en leven, wat en hoe je dat in je werk en leven wilt en kunt veranderen. Daarnaast werk ik met mindfulness (ervaringen en emoties aanvaarden zoals ze zijn) en cognitieve gedragstherapie (door anders te denken, ga je je anders voelen en gedragen).

Languages

Dutch and English

Rates

, 100,- to 150,- Euro per hour, and Discount for private

Affiliations

and ICF (International Coach Federation)

Work environment

CoachCampus