Louise Arnold Bik

Louise Arnold Bik

Level II eCoach

Supervisor

Address
Lucident Consult
Bosuillaan 38
3722XP Bilthoven
Email
info@louisearnold...
Phone
0647408063
Website
www.louisearnoldb...
Links

Louise’s profile

Experience

Met uitgesproken bèta-aanleg, is Louise toch afgestudeerd in sociale wetenschappen en bedrijfskunde. Ze verwierf internationale ervaring in meerdere branches en uiteenlopende functies: welzijnswerk, maatschappelijk onderzoek en methodiekontwikkeling, ICT, staalindustrie, verzekeringswezen, oorlogsjournalistiek, docent, persoonlijke ontwikkeling, onderwijsontwikkeling, publicaties, fotografie en meer. Sinds de eeuwwisseling is ze zelfstandig consultant, coach, docent en sparringpartner bij ontwikkelingsprocessen van organisaties en individuen vanuit Lucident Consult. Ze pioniert en onderwijst de integratie van de systeembenadering bij organisatieontwikkeling en menselijke interactie. Ze treedt op bij leiderschapsprogramma's, professionele opleidingen en als coach bij intervisiegroepen en teams. En natuurlijk ontvangt ze veel individuen of partners om samen naar zowel professionele als zakelijke vraagstukken te kijken; coachen of sparren. Meer en meer coacht en spart ze via de email. Sinds 2012 specialiseerde ze zich in online coachen en doet dit nu via de beveiligde portal CoachCampus. System Dynamics in Organisations (certified) Oplossingsgericht Coachen en Management (certificaat) Master of Business Administration for General Management (Erasmus Universiteit/Rotterdam School of Management 1992) Drs. Pedagogische en Andragogische Wetenschappen (Vrij Universiteit 1974) .

Working area

Business, Leadership/ Executive, Organisation, Personal/Life, and Team

Specializations

Change, Communication, Conflicts, Leadership, Management, Meaningfulness, Pers. development, Pers. effectiveness, Relationships, Self esteem, and Teambuilding

Introduction

Louise ArnoldBik is gefascineerd door het samenspel van individuen en de complexe omgeving. Dat is de rode draad in haar leven en werk. Ze is bedreven in het expliciet maken van ongrijpbare dynamieken en de daaruit voortvloeiende menselijke processen: gezamenlijk verhelderen om daadkrachtig in actie te komen. Gewaardeerde kwaliteiten: scherpzinnige vragen stellen, zuiver benoemen van waarneming, concretiseren, lichtvoetigheid, scherp formuleren van wat speelt, voortdurend oog op de context, zicht op interfererende dynamieken en alerte waarneming van wat impliciet of onbewust speelt. .

Process

Verkennen van de vraag, behoefte, leerpunten met ingegrip van de bijbehorende context. Verdiepen van de vraagstukken en destilleren van inzichten en leerervaringen. Vaststellen van wat nodig is, eventueel met doelen of actiepunten. Implementeren en consolideren met inbegrip van omgevingsbewustzijn, positioneringen en voortdurende sensitiviteit voor gewijzigde condities. .

Languages

Dutch, English, and German

Rates

100,- to 150,- Euro per hour, VAT exempt, Total course price, Discount for private, and Special rates

Affiliations

NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform

Profiles Objectives Home Education Book Terms Log in
eCoach register an initiative of: UNLOQ | Stationsstraat 24-01 | 5038 ED Tilburg
copyright © 2023 - eCoach Register. All Rights Reserved.