Lidwien Kamp

Lidwien Kamp

Level I eCoach

Address
Lidwien Kamp Coaching Supervisie
Koningslaan, 18
3583GD Utrecht
NL
Email
mail@lidwienkamp.nl
Phone
0302542365/ 065097008
Website
www.lidwienkamp.nl

Lidwien’s profile

Experience

Ik ben een ervaren coachprofessional gericht op (werkgerelateerde) vragen met name op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap, effectieve communicatie, stress en mentale weerbaarheid. Dit doe ik voor grotere en kleinere organisaties als Capgemini, PwC, Heineken, NOC*NSF, Abrona en diverse gemeentes, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en ministeries. Ik begeleid daarnaast coaches in hun verdere ontwikkeling.

Working area

, Business, Leadership/ Executive, Mental Health, and Personal/Life

Introduction

Coaching is (ondanks dat de naam coach overal gebruikt wordt, van “financieel coach” tot “ontbijt-coach”) écht een vak, wat je er niet zo maar even bij doet. Ik vind het van belang om goed geschoold te zijn, aan zelfreflectie te doen, intervisie en bijscholing te volgen. Onafhankelijke certificatie is daar voor mij onderdeel van: bij de NOBCO/EMCC ben ik gecertificeerd als Master Practitioner coach.

Process

We starten met een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Vervolgens creëren we samen een traject dat past bij de vraag en de wensen. Ingrediënten kunnen face to face gesprekken zijn, e-mail conversaties, videogesprekken en als het zinvol is een driegesprek (met de leidinggevende erbij). 'Huiswerk'-opdrachten en evaluaties zijn standaard onderdelen. Verder werk ik graag doelgericht, vanuit analyse gecombineerd met intuïtie, en richt ik mij er op ook te horen/lezen wat niet gezegd wordt. Ik kies er voor cliënten te begeleiden naar eigen keuzes en eigen oplossingen in plaats van oplossingen aan te dragen. Voor mij zijn belangrijke elementen in dit alles volledige aandacht, transparantie, humor en respect.

Languages

Dutch

Rates

, 150,- to 200,- Euro per hour, Discount for private, and Discount for non-profit

Affiliations

and NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform