Annet Ruitenberg

Annet Ruitenberg

Level I eCoach

Coach and Counselor

International

Address
Dikokee
Schorpioenstraat 4
3318TN Dordrecht
NL
Email
info@dikokee.nl
Phone
085-8888629
Website
https://www.dikok...

Annet’s profile

Experience

Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in de sociale verzekeringswereld, als teamleider en teamcoach. Daarnaast heb ik mij altijd volop ontwikkeld en vele cursussen gevolgd. Ook ben ik mantelzorger van twee familieleden. Momenteel volg ik een wetenschappelijke bachelor psychologie aan de OU, met een focus op positieve psychologie om uiteindelijk psycholoog te zijn. Binnen mijn werk kan ik mensen echt verder helpen bij de drempels die zij tegenkomen. Daarnaast ben ik al mijn hele leven dik en heeft dit geleid tot de nodige inzichten. Ik heb besloten om deze bagage te combineren en mijn eigen coachingpraktijk te starten. Dit was het begin van DIKOKEE.

Working area

Health, Personal/Life, and Team

Specializations

Positive Psychology, Resilience, Self-awareness, and Team Coaching

Introduction

Als dik mens kun je overal coaching vinden. Meer afvallen, meer bewegen, meer gezond eten: je wordt ermee overspoeld. Maar wat nou als je al goed bent zoals je bent? Als je al DIKOKEE bent? Mijn naam is Annet Ruitenberg en ik heb zelf ervaren dat geluk niet zit in die kilo’s minder. Daarom help ik dikke mensen bij het vinden van hun power en zelfbewustzijn. Zo kun jij eindelijk het leven gaan leven dat je altijd wilde, zonder schaamte. Ik ben daarmee een specialistische life- en E-coach. Na jarenlange ervaring als teamleider, teamcoach en coach binnen een grote organisatie besloot ik mij te gaan richten op coaching van dikke mensen (een maatje minder mag natuurlijk ook). Het doel? Het hervinden van hun kracht en zelfvertrouwen. Ik baseer mij als lifecoach/lifestylecoach/levensloopcoach op de positieve psychologie. Hierbij ligt de nadruk op de manier waarop jij in het leven staat en hoe je positieve energie kunt ontwikkelen. Als dik mens leef jij buiten de (gecreëerde) standaard en eigenlijk met een taboe. Dit is lastig, maar dwingt je ook om unieke kwaliteiten te ontwikkelen om ermee om te kunnen gaan. Ik help jou je krachten te ontdekken, zodat je hier mee aan de slag kunt gaan. Je voelt je meer zelfbewust, durft over drempels heen te stappen en beleeft meer plezier in je leven. Ik heb dit zelf mogen leren en gun iedereen het geweldige gevoel dat dit geeft.

Process

Ik maak gebruik van zowel coaching als counseling. Het doel van counseling is om jouw probleem boven water te krijgen, te verhelderen en te nuanceren. De coaching is van meer praktische aard. Zo kom je tot de juiste inzichten om concrete stappen te gaan zetten. Methodes die ik gebruik variëren van behavioral concept tot cognitieve psychologie. Het is maar net wat het beste bij jou past.

Languages

Dutch, English, and German

Rates

50,- to 100,- Euro per hour

Affiliations

NIP (The Dutch Association of Psychologists)

Work environment

Pluform