Marie-Louise Magis

Marie-Louise Magis

Level II eCoach

Coach, Grief counselor, Mentor, Stress counselor, and Trainer

Address
Marie-Louise Magis Professional Coach en eCoach
Buizerdstraat 17
5735HH Aarle-Rixtel
NL
Email
info@marielouisem...
Phone
0644051822
Website
marielouisemagis.nl

Marie-Louise’s profile

Experience

Ondanks de, professionele, ernst waarmee ik werk, is er ook altijd ruimte voor humor. Anders leren omgaan met stress is vaak de eerste vraag waarmee men bij mij een coachtraject start. Graag leg ik een (nieuwe) verbinding tussen werken met je hoofd en met je hart. De combinatie van F2F coachen en e-coachen is voor mij een ideale werkvorm. Beide werkvormen kennen hun eigen kracht en deze gemengde vorm zorgt voor een optimale ontwikkeling die effectief blijkt. We onderzoeken samen wat je met het coachtraject wil bereiken. Om goed te kunnen e-coachen gebruik ik het ABC model. Verder gebruik ik mijn kennis en ervaring van diverse modellen en methodieken o.a. mindfulness, Transactionele Analyse, NLP en ACT. Ik maak regelmatig gebruik van oefeningen en opdrachten om, in de thuis- of werksituatie, de opgedane inzichten in de praktijk te brengen.

Specializations

Authenticity, Burn-out Prevention, Burnout, Change, Communication, Competencies, Conflicts, Executive coaching, Group development, Health, Mindfulness, Pers. development, Positive Psychology, Quality of life, Stress, Stress Reduction, Team Coaching, and Work-Life Balance

Introduction

Na mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening (psychiatrie, Jeugdgezondheidszorg, Algemeen Maatschappelijk Werk en de gehandicaptenzorg) en veel samenwerking met onderwijs, heb ik me in 2011 verder ontwikkelt tot coach en trainer. Mezelf ontwikkelen is een tweede natuur en het is mijn passie om ook anderen te begeleiden in hun ontwikkeling.

Process

Ik ben aangesloten bij de ICF (International Coach Federation), PCC niveau.

Languages

Dutch and English

Rates

100,- to 150,- Euro per hour and Total course price

Work environment

Pluform