Carry Bomhof

Carry Bomhof

Level I eCoach

Coach and Mediator

National

Address
Buisbomhof Mediators, coaches en procesbegeleiders
Scheltemalaan 47
3817KT Amersfoort
NL
Email
carry.bomhof@buis...
Phone
0653161618
Website
www.buisbomhof.nl

Carry’s profile

Experience

Ik heb meer dan tien jaar ervaring in individuele en teamcaching in vooral not-for-profit organisaties: welzijn, zorg, maatschappelijke opvang, lokale overheid, woningcorporaties en onderwijs.

Working area

Business, Leadership/ Executive, Organisation, Performance, and Team

Specializations

Age, Authenticity, Business Coaching, Change, Communication, Conflicts, Effective Communication, Executive and Leadership Coaching, Leadership development, Personal and Professional Development, Strategic Thinking, and Team Coaching

Introduction

Positieve, creatieve open minded no-nonsense coach. Richt zich op professionals met samenwerkingsvraagstukken en daarnaast op professionals die met veranderingen te maken hebben, meer of minder gewenst. Wat betreft de samenwerkingsvraagstukken coach ik graag professionals bij het versterken van de onderlinge communicatie. Als zich gedoe voordoet of dreigt te ontstaan coach ik samenwerkingspartners bij het verhelderen van misverstanden en het oplossen en voorkomen van conflicten. Bij conflicten zet ik mijn mediatonvaardigheden in. Wat betreft de tweede categorie professionals focus ik me op professionals met meerdere jaren werkervaring die graag met mij als senior sparringpartner hun huidige werksituatie willen verkennen om zo mogelijk nieuwe perspectieven te ontwikkelen en alternatieve wegen te verkennen die hen mogelijk verder kunnen helpen.

Process

oplossingsgericht (solution focused), systemisch werken en mediation

Languages

Dutch

Experience Levels

Senior

Rates

150,- to 200,- Euro per hour

Affiliations

NMI (Netherlands Mediation Institute) - registered mediator and NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform