Naomi Philips-van Ommen

Naomi Philips-van Ommen

Level I eCoach

Coach, HR-professional, and Trainer

National

Address
Ranonkelkade 78N
1031XX Amsterdam
NL
Email
naomi@stijlcoach.com
Phone
06-16143232

Naomi’s profile

Experience

Ik heb ervaring als trainer Mentale Kracht, teamcoach en als personal coach binnen een grote overheidsinstantie in Nederland. Daarnaast coach en begeleid ik ook particulieren. Mijn ervaring en deskundigheid zit met name op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, leiderschapsvaardigheden, balans tussen werk en privé, levensloop en persoonlijke effectiviteit.

Working area

Career, Performance, and Personal/Life

Specializations

Authenticity, Career, Career coaching, Career Development, Career transition, Communication, Competencies, Meaningfulness, Pers. development, Self-reflection, and Work-Life Balance

Introduction

Met de studie communicatie en de opleiding tot professioneel coach als achtergrond heb ik geleerd om actief te luisteren naar authentieke verhalen en om deze terug te brengen naar de kern. Als coach hoor ik veel inspirerende verhalen over potentieel, drijfveren en talenten. Maar ook verdrietige verhalen over de lastige en moeilijke zaken in het leven. Ik heb geleerd het leven te benaderen als een stroom van gebeurtenissen. Soms mooi en soms minder mooi. En af en toe is het dan fijn om steun te krijgen en te beseffen dat je niet bent wat je overkomt. Jij bent jij, en de dingen die gebeuren zijn de dingen die gebeuren. Als ik mezelf moet vatten in een aantal trefwoorden, zeg ik: energiek, daadkrachtig, creatief en invoelend.

Process

Je hebt bij mij de ruimte om te zijn wie je bent en te zeggen wat je voelt. Mijn aanpak is positief, oplossingsgericht, warm en persoonlijk. Ik stel vragen die je aan het denken zetten en daag je uit een concreet doel te stellen. Ik motiveer jou en vraag door tot de essentie, tot het punt waar details er niet meer toe doen en bijzaken niet meer relevant zijn. Op dit punt kunnen er wezenlijke veranderingen plaatsvinden. Ik luister naar je en confronteer je liefdevol en zonder oordeel. We onderzoeken samen wat al werkt en bouwen hier creatief op voort. Jij komt tot nieuwe inzichten en je functioneert beter vanuit eigen kracht en mét plezier. We starten met een (gratis) kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Vervolgens komen we samen tot een traject, passend bij jouw vraag en wens. Ik combineer face-to-face gesprekken, e-coaching (via Pluform), videogesprekken en als dat wenselijk is ook drie-gesprekken (met leidinggevende). Thuiswerkopdrachten en evaluaties zijn ook een vast onderdeel in het traject. De verschillende werkvormen zorgen voor een steile leercurve, zodat jij snel je beoogde resultaat behaalt.

Languages

Dutch

Rates

100,- to 150,- Euro per hour

Work environment

Pluform

Profiles Objectives Home Education Book Terms Log in
eCoach register an initiative of: UNLOQ | Stationsstraat 24-01 | 5038 ED Tilburg
copyright © 2022 - eCoach Register. All Rights Reserved.