Arno de Bruijn

Arno de Bruijn

Level I eCoach

Address
Nationale Politie | AAI4all
Arica 55
2903 PC CAPELLE AAN DEN IJSSEL
NL
Email
arno@aai4all.nl
Phone
0638277086
Website
www.aai4all.nl

Arno’s profile

Experience

Ik houd me voornamelijk bezig met ervaringsgerichte coaching. Voornamelijk zit in in de hoek van verbinden met jezelf en communicatievraagstukken op persoonlijk vlak. Ik werk voornamelijk binnen de Nationale Politie, echter buiten de politie help ik wanneer mensen specifiek bij mij terecht komen, of worden doorverwezen voor het ervaringsgerichte stuk met de hond. Met e-coaching is er een dimensie aan toegevoegd. De verdieping in de problematiek kan, op verzoek, binnen eigen tijd online plaatsvinden. Daar waar verdieping en richting gegeven kan worden met inzet van de hond, zal dit op locatie gebeuren.

Introduction

Vanuit de wens om te werken met interne en externe slachtoffers binnen de politie, ben ik met het coachingvak in aanraking gekomen. Ik houd me bezig met personal, ervaringsgerichte, coaching. In mijn praktijk coach ik samen met mijn co-coach Tess, een lieve Labrador kruising.

Process

Ik houd me voornamelijk bezig met ervaringsgerichte coaching. Voornamelijk zit in in de hoek van verbinden met jezelf en communicatievraagstukken op persoonlijk vlak. Ik werk voornamelijk binnen de Nationale Politie, echter buiten de politie help ik wanneer mensen specifiek bij mij terecht komen, of worden doorverwezen voor het ervaringsgerichte stuk met de hond. Met e-coaching is er een dimensie aan toegevoegd. De verdieping in de problematiek kan, op verzoek, binnen eigen tijd online plaatsvinden. Daar waar verdieping en richting gegeven kan worden met inzet van de hond, zal dit op locatie gebeuren. Voor verdere informatie verwijs ik graag naar mijn website.