Leen Quist

Leen Quist

Level I eCoach

Coach, Advisor, Counselor, and Stress counselor

Gelderland

Address
Politie
Mercatorweg 28
6827DC Arnhem
NL
Email
leen.quist@politi...
Phone
0651833750

Leen’s profile

Experience

Ik heb de afgelopen 10 jaar ruime ervaring als team- en individuele coach opgedaan binnen de Nationale Politie, bij gemeenten en commerciële ondernemingen.

Working area

Leadership/ Executive, Business, Team, Mental Health, Personal/Life, and Organisation

Specializations

Burn-out Prevention, Business Coaching, Group Coaching, Burnout, Business Development, Change, Communication Skills, Demanding Leadership, Effective Communication, Executive and Leadership Coaching, Employability, Personal Leadership, Self-awareness, Team coaching, and Stress

Introduction

Zoekt u een doel- en oplossingsgerichte coach? Gevonden! Mijn aanpak is direct, no-nonsens en op oplossing gericht. Geen therapie, maar doen wat werkt. Ik heb ruime ervaring als team- en individuele coach. Mijn aanpak is het werken aan overtuigingen die niet helpen of gewoon niet waar zijn. Hierdoor kan uw functioneren en de inzetbaarheid behoorlijk verbeteren, stress afnemen en burn-out worden voorkomen. In teams kan ik de gesprekken effectiever en meer bevredigend laten verlopen waardoor de samenwerking aanmerkelijk beter wordt.

Process

Mijn aanpak is gebaseerd op de Rationeel Emotieve en Gedragstraining. Vanuit die basis werk ik o.a. ook aan preventie en aanpak van Stress en Burn-out. Vanuit een gedegen intake werken we aan een traject met specifieke doelen en vooral veel trainen en oefenen in de praktijk. Daarvoor wordt e-coaching als instrument gebruikt. Vervolgens wordt het resultaat beoordeeld en eventueel de aanpak aangepast. Als deze bevredigend is, dan werken we aan de borging en afronding.

Languages

Dutch, English, and German

Experience Levels

Senior

Rates

100,- to 150,- Euro per hour

Affiliations

NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)

Work environment

Pluform