Ellen van den Wittenboer

Ellen van den Wittenboer

Level I eCoach

Career professional and Coach

Noord-Brabant

Address
Humentality
Fransebaan 590 a-c
5627 JM Eindhoven
NL
Email
ellen@humentality.nl
Phone
+31 6 51139478
Website
www.humentality.nl

Ellen’s profile

Experience

Als eigenaar van Humentality, loopbaancoaching XL, ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam in het vak van mens en werk. Na een start als muziekdocent en uitzendconsulent ben ik inmiddels al vele jaren en met veel plezier als loopbaancoach werkzaam. Ik ben reeds jarenlang een NOLOC Erkend Loopbaanprofessional en ben gecertificeerd levens- en loopbaancoach. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACT-coach (Acceptance and Commitment Therapy) en International Ecoach (Level I). Ook beschik ik over diverse assesment- en testcertificaten.

Working area

Career, Performance, and Personal/Life

Specializations

Assertiveness, Burn-out Prevention, Career, Career coaching, Career Development, Career transition, Effective Communication, Employability, Outplacement, Performance improvement, and Positive Psychology

Introduction

Vanuit mijn bedrijf Humentality, coach ik je in het resultaatrijk nadenken over jezelf, je loopbaan en je leven zodat je groeit, energie uit je werk kunt halen en als mens vitaal, krachtig en met plezier in het leven staat. Wat jouw vraag over loopbaan of werk ook is, mijn kennis, ervaring, enthousiasme, netwerk en stappenplan zorgen er voor dat ook jij jouw pad naar je nieuwe toekomst vindt! Niet voor niets is mijn motto: Humentality, voor nieuw perspectief en plezier in werk en leven! Mijn specialismen liggen op het gebied van Loopbaancoaching (Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe bereik ik dat?); Coaching (Versterken zelfvertrouwen; Omgaan met perfectionisme; Vitaliteit & balans; Verbindende communicatie / Assertiviteit / Begrenzen en Vrouw & overgang); Assessment (Capaciteiten en Persoonlijkheid) en Outplacement.

Process

Vanuit mijn energieke, spontane en optimistische persoonlijkheid stimuleer ik je te onderzoeken wat je écht beweegt en wat werkelijk bij je past. Indien nodig bekijken we samen welke belemmeringen het vinden of het accepteren van de echte antwoorden verhinderen, waarna we die blokkades gezamenlijk doorbreken. Zo ontstaat een nieuwe verbinding met wie je werkelijk bent, een nieuw elan én een zuiver zicht op (loopbaan)wensen en mogelijkheden. Vanuit dat vertrekpunt begeleid ik je vervolgens naar de realisatie van die wensen. Ik adviseer, motiveer en activeer. En ik informeer, bijvoorbeeld over Communicatie, Persoonlijke Presentatie en Social Media. Zodat wens ook realiteit kan worden en plezier en werk hand in hand kunnen gaan.

Languages

Dutch

Experience Levels

Senior

Rates

100,- to 150,- Euro per hour

Affiliations

NOLOC (The Dutch Order of Career Counselors and Outplacement Consultants)

Work environment

Otherwise