Profiel van Knoth

Knoth
eCoach
Logo
Level II
rec2017502
Onno Knoth
Coach, HR-professional, Career professional
Career, Organisation, Performance, Personal/Life, Team
Government, Transportation & Logistics, Recruitment, Otherwise
Career, Competencies, Leadership, Management, Outplacement, Pers. development, Work
Mijn naam is Onno Knoth. Een pragmatische, mensgerichte en authentieke coach en HR professional. Door mijn eigenzinnige, pragmatische aanpak en humor weet ik inzicht te geven in eigen mogelijkheden en kwaliteiten.
Ik geniet ervan om met de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen bezig te zijn. Hen helpen hun kracht te vinden en hiernaar te handelen. Dat geeft het gevoel écht van waarde te zijn. Doen wat werkt is mijn motto. Als coach zet ik mijzelf in als belangrijkste instrument. Door er te zijn, te luisteren en bij de ander aan te sluiten, zet ik mensen in hun kracht. Hierdoor help ik de regie in handen te krijgen en te versterken.
Wil je regie verkrijgen en versterken? Wil je doorgroeien? Loop je vast? Wil je als individu excelleren? Vanuit een verfrissende vraag-gestuurde en eclectische aanpak, zorg ik dat je in beweging komt.
Ik geloof dat je als mens alles in huis hebt om zelfsturend te zijn. Ik help je op weg door context en obstakels inzichtelijk te maken. Vanuit je authentieke ik, leer ik je omgaan met de omgeving en hoe je hierin beweegt. Zo doe je wat werkt en kom je in je kracht te staan.
Met ruim 15 jaar ervaring in het HR-vakgebied ben ik met YELLOWSOCKS coaching & advies dé sparringpartner voor professionals die hun zelfsturend vermogen willen vergroten. Of dit nu voor je privé situatie is, werksituatie, als individu of bedrijf. De focus ligt op het verkrijgen en versterken van regie op leven en loopbaan. Zodat je je volledige potentieel ontdekt en benut. Door krachtige face-2-face coaching, e-coaching en loopbaanbegeleiding.
Dutch, English
50,- to 100,- Euro per hour, 100,- to 150,- Euro per hour
NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches)
Pluform
Knoth
YELLOWSOCKS coaching & advies
Boergoensevliet 106
Rotterdam
3082 KW
Zuid-Holland
Nederland
+31613064246
...