Profiel van Sneek

Sneek
eCoach
Logo
Level II
rec2017468
Josien Sneek
Coach, Trainer
Career, Performance, Personal/Life
Education & Science, Government
Assertiveness, Career, Competencies, Quality of life, Age, Outplacement, Pers. effectiveness, Pers. development, Reintegration, Stress, Change, Work, Self esteem, Meaningfulness
Ik begeleid 40+ ambtenaren die worstelen met de invulling van de tweede helft van hun loopbaan om hun persoonlijke kracht te vinden, zodat ze werken met maximaal plezier.

Na 20 jaar overheidsjurist te zijn geweest, merkte ik dat ik dat niet meer wilde. Ik had geen flauw idee wat voor werk dan wél en dat maakte me erg onzeker. Het voelde als een mislukking. Het eerste wat ik deed, was besluiten hier iets aan te doen en niet in mijn eentje door te modderen. Met een coach ontdekte ik dat ik gefascineerd was door mensen die, net als ik, op ‘iets oudere’ leeftijd, deze vragen tegenkomen. Daar wilde ik verder mee!
Ik koos ervoor om op mijn 53e opnieuw in de schoolbanken te zitten. Na het afronden van 2 opleidingen zei ik vaarwel tegen mijn 30 jaar durend ambtenaarschap.
Nu kan ik zeggen: ik ben professional trainer en coach, met een eigen bedrijf.

Werkgeluk in de tweede helft van je loopbaan begint bij de keuze om werk te maken van je loopbaan. Zo kom je je persoonlijke kracht op het spoor en weet je hoe je deze inzet om maximaal plezier te oogsten.
In de afgelopen jaren begeleidde ik meer dan 1000 veertigers, vijftigers en zestigers. Om ze nog meer te ondersteunen, schreef ik het allereerste (en tot nu toe enige) loopbaanboek voor 40+ ambtenaren: ‘De V-factor, loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar’.
Diploma’s:
2012 Trainers Academie: Professional trainer, Professional Coach
2017 Europees Instituut de Baak: specialisatie e-coaching (Basismodule en Integratiemodule)
Zie mijn LinkedIn-profiel voor meer informatie over gevolgde opleidingen en nascholingscursussen: https://www.linkedin.com/in/josiensneektrainercoach/
Dutch, English
Rates on request
NOBCO (The Dutch Association of Professional Coaches), NOBTRA (The Dutch Association of Professional Trainers)
Pluform
Sneek
Ervaren Ambtenaren Training & Coaching
J.S. Bachlaan 119
Leidschendam
2264 WC
Internationaal
06 126 503 57
070 317 56 58
...