Viola Majoie

Viola Majoie

Level II

, Career professional, Coach, HR-professional, Mobility consultant, Study advisor, and Trainer

Address
under construction
Email
violamajoie@gmail...
Phone
06-33653894

Edit Profile

Viola’s profile

Experience

Diploma's: Gymnasium; HBO P&A; E-coaching volgens het ABC-model binnen eCoachPro(2011); Progressiegericht Coachen via NOAM(2013)

Working area

, Career, Mental Health, Performance, Personal/Life, and Study

Specializations

Age, Burnout, Career, Competencies, Health, Leadership, Management, Outplacement, Pers. development, Pers. effectiveness, Reintegration, Resignation, Retirement, and Stress

Introduction

Mijn stijl wordt gekenmerkt door open communicatie, enthousiasme, begrip, met geduld maar resultaatgericht. Ik werk al 30 jaar met mensen rondom de thema's werk - ontslag- (loopbaan)keuze - zingeving aan je leven. Sinds ik begon met e-coaching, begeleid ik operationeel leidinggevenden met vraagstukken die betrekking hebben op hun dagelijks functioneren.

Process

Ik coach met aandacht voor jou als persoon, in de context van je vraag. Zeer bruikbaar blijkt een progressiegerichte aanpak, ook wel bekend onder de term: "Doen wat werkt". Deze aanpak in combinatie met e-coaching maakt dat de vraag van de cliënt snel helder is, en dat hij/zij vanaf het begin al kan werken aan oplossingen. Het is verrassend om te zien hoe mensen dan zelf al snel progressie ervaren.

Languages

Dutch, English, and German

Rates

and 50,- to 100,- Euro per hour

Affiliations

and NOLOC (The Dutch Order of Career Counselors and Outplacement Consultants)

Work environment

Pluform